Menu Hippotrek

Met de Huifkar over de Poesta

Met de Huifkar over de Poesta
Met de Huifkar over de Poesta
Met de Huifkar over de Poesta
Met de Huifkar over de Poesta
Met de Huifkar over de Poesta
Met de Huifkar over de Poesta
Met de Huifkar over de Poesta
NU BOEKEN

Een relaxte vakantie zonder stress, ideaal voor gezinnen met kinderen.
Op zaterdag komt u aan op de boerderij. Zondagochtend leert u het aan- en uitspannen en mennen. En maken we onze eerste proefrondjes. ‘s Middags vertrekken we dan voor de trektocht. We rijden over rustige plattelandsweggetjes dwars over de poesta, waar paard en wagen nog vaak het normale vervoermiddel is. Ongeveer 80% rijden we over zandwegen. Af en toe komen we een herder tegen met een schaapskudde.


De tocht is ook geschikt voor niet ervaren menners. Heeft u helemaal geen ervaring dan gaat de de eerste rijdag een begeleider met u mee. Twee keer per dag komt er Duitstalige assistentie om te helpen met aan - of uitspannen. De paarden zijn rustige en betrouwbare Hongaarse trekpaarden. Elke huifkar wordt door twee paarden getrokken. Op verschillende overnachtingsadressen kunnen er begeleide buitenritten geboekt worden.


De huifkar is van binnen uitgerust als een caravan. Met een zithoek die ‘s nachts in een tweepersoonsbed veranderd kan worden. Een tweepersoonsstapelbed, een compleet uitgeruste keukenhoek met tweepitsgasstel en koelkast. Elke tweede dag overnachten we bij een boerderij of een stoeterij waar douches en toiletten zijn, de andere nacht is midden in de natuur. Op de boerderijen kookt men graag voor u de avondmaaltijd en verzorgt het ontbijt. U komt onderweg geen winkels tegen maar elke dag kunt u bij de assistent een boodschappenlijstje inleveren voor de verse levensmiddelen. Twee overnachtingen bij een boerderij met zwembad

MET EEN HUIFKAR OVER DE POESTA
Boekingscode HZH
Prijs 2017 arrangement per huifkar, per week:
€ 675,- laagseizoen van 29-04 tot 17-06 en van 19-08 tot 30-09
€ 725,- hoogseizoen van 17-06 tot 19-08

Data 2017 van zaterdag t/m zaterdag  van 29 april tot 30 september, elke zaterdag


Inclusief
8 daags arrangement, 7 nachten op basis van logies • vierpersoons huifkar incl. beddegoed en handdoeken • Duitstalige assistentie, voer voor het paard, eindschoonmaak

Exclusief
€ 20,- WA verzekering per koets per week, ter plaatse te betalen, maaltijden, heen-en terugreis.Mening van de gasten:

Een hele mooie streek. De eigenaar is echt bezorgd om het welzijn van zijn paarden. Een fijne vakantie, maar het is wel handig om wel iets af te weten van het besturen en inspannen van het paard met koets.
------------------------------------------------------------------------------