Menu Hippotrek

Zomerkamp Spaans leren en paardrijden in de Pyreneeën

Zomerkamp Spaans leren en paardrijden in de Pyreneeën
Zomerkamp
Zomerkamp
Zomerkamp
Zomerkamp
Zomerkamp
Zomerkamp
Zomerkamp
Zomerkamp
Zomerkamp
Zomerkamp
Zomerkamp
NU BOEKEN

Paardrijden en Spaans leren in een prachtige omgeving
Majestueuze bergen, frisse lucht, een heldere rivier met natuurlijke zwembaden en gegarandeerd mooi weer: ideale omstandigheden voor een paardrijvakantie. Het complex waar je verblijft is prachtig gelegen, middenin de mooie natuur van de Pyreneeën. Weidse, open ruimtes en mooie landschappen: paardrijden in de Pyreneeën is een ervaring op zich. Het stadje Jaca, bekend voor zijn avontuurlijke sporten, is amper twee kilometer verwijderd van het hotel en de pelgrimsroute loopt naast de Aragon rivier die letterlijk door het complex stroomt.

Op maat van jonge ruiters
Je overnacht in goed uitgeruste hotelkamers met plaats voor twee of vier personen en een eigen badkamer. Het hotel beschikt over een restaurant, een cafetaria, een bibliotheek en een spelletjeskamer. Je eet gezonde maaltijden van de traditionele Spaanse keuken. Zowel in de lessen paardrijden als de Spaanse lessen wordt er gewerkt met de nieuwste technieken. De leraren (één per zes studenten) beschikken niet alleen over het juiste diploma, ze zijn ook vriendelijk, ervaren en doen er alles aan om er een prachtvakantie van te maken. Paardrijden, zwemmen en andere activiteiten

Er leven 50 paarden op het grote complex, van verschillende rassen. De focus van het paardrijden ligt op dressuur, jumping en cross-country. Je kan ook deelnemen aan workshops zoals het verzorgen van paarden, hoefsmid en lederbewerking. Het hoogtepunt is een trektocht van een volledige dag in de bergen. Het is niet alleen paardrijden en Spaans leren dat de klok slaat. Samen met de andere vakantiegangers speel je ook spelletjes te paard, maak je een wandeling langs de pelgrimsroute en zijn er tal van andere activiteiten. En tijdens de warmste momenten van de dag geniet je van een plons in het kristalheldere water van de prachtige rivier die door het complex stroomt.

Voor elk niveau
Dit zomerkamp is geschikt voor ruiters van elk niveau. Je rijdt op een week tijd minimaal 22 uren op een paard en je volgt 12 uren

Spaanse les, vaak in openlucht. De nadruk ligt niet alleen op het leren paardrijden, ook respect, verantwoordelijkheid en de zorg voor paard en natuur komen aan bod. Een vakantie om niet snel te vergeten!

 
Boekingscode SPPET
Prijs 2018
€ 1.160,-
Eenpersoonstoeslag-tent: € 70,-

Data 2018
17-06 t/m 24-06
24-06 t/m 01-07
01-07 t/m 08-07 - vol
08-07 t/m 15-07 - vol
15-07 t/m 22-07
22-07 t/m 29-07
29-07 t/m 05-08
05-08 t/m 12-08
12-08 t/m 19-08
19-08 t/m 26-08
26-08 t/m 02-09

Inclusief:
- Volpension,
- 8 nachten in twee- tot vierpersoonskamer met eigen badkamer,
- 22 uur paardrijden,
- 12 uur Spaanse les.

Exclusief:
- Heen-en terugreis,
- Verzameltransfer van en naar Pau (Frankrijk) of Zaragoza € 135,- p.p. retour. Transfer ter plekke contant betalen.

Leeftijd: 8 – 18 jaar
Rijervaring: elk niveau mogelijk, engels en western

5% korting bij een verblijf van 2 of meer weken

Klimaat tabel: