Menu Hippotrek

Wie we zijn

Sinds 1999 bied Hippo-Trek je de mooiste en avontuurlijkste ruiterreizen aan. Dynamische reizen waarop ontdekken,  genieten en beleven centraal staan. Nieuwe paden ontdekken, ver weg van het massatoerisme, uitgedaagd worden door nieuwe culturen en weg van het pamperende comfort. Voelen dat je echt leeft!


Hippo-Trek ademt met deze aanpak de geest van oprichter en globetrotter Paul Coudenys. Op zoek naar avontuur, kennis en de mooiste natuurgebieden trok hij de wereld rond. Overal zocht hij naar avontuur, goede en betrouwbare paarden en wist hij duurzame samenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers.  Bloed kruipt waar het niet gaan kan, Paul begeleidt met veel enthousiasme één van de reizen. Verder kan je rekenen op ervaren lokale gidsen of - voor de verre bestemmingen- gidsen van het Hippo-Trek-team, om je ter plaatse te begeleiden.  


Omdat sommige van onze reizen vaak een niet-alledaagse opzet hebben, kan je ze enkel in groep beleven. Met een groep gelijkgestemde avonturiers op pad gaan is een meerwaarde voor je vakantie en maakt de reis onvergetelijk. Wil jij ook je grenzen verleggen en zelf ontdekken wat er met je gebeurt als je tijd, stress, comfort en voorspelbaarheid inruilt voor onthaasten, slapen onder de sterrenhemel en avontuur? Dan wensen we je veel plezier met het uitkiezen van een reis uit ons gevarieerd aanbod en hopen we je te ontmoeten bij het kampvuur of op de rots bij zonsondergang.

Lees meer over de reizen van Paul in Brazilië en Colombia..