Aanbiedingen en Last Minutes paardrijvakanties

De perfecte anderhalvemetervakantie

Wij ruiterreizigers hebben geluk, want wij kunnen uitkijken naar de perfecte anderhalvemetervakantie. Reizen in kleine groep, met voldoende onderlinge afstand en dicht bij de natuur in de frisse lucht... de vakanties die wij vroeger ook al geweldig vonden, zijn dat nu nog een tikje meer. Nu de Europese binnengrenzen weer open gaan, kunnen we actief uitkijken naar onze volgende ruiterreis! 

 

Loonse en Drunense duinen

In Brabant (NL) kan je vanaf 1 juli weer op weekend en ook de ponykampen vinden dan opnieuw plaats. Op deze bestemming dichtbij, valt alle stress van je af wanneer je met een van de betrouwbare, stevige paardjes door het duinenlandschap stuift. Met 3500 hectare ongerepte natuur zal je je alvast niet vervelen! 

 

Western in de Ardennen

In juli en augustus kan je in de mooie, bosrijke Belgische Ardennen terecht voor een midweek heerlijk paardrijden op een gezellige westernranch. Ook wie normaal gezien Engels rijdt is hier van harte welkom. Na een korte introductie kan je op weg op een van de fijne, tredzekere paarden. Genieten! 

 

Nieuw in Oost-Duitsland

Deze nieuwe locatie in ons buurland biedt korte standplaatsvakanties en trektochten aan, maar ook een trektocht van 1 tot wel 4 weken langs het voormalige ijzeren gordijn. Op 690 autokilometers vanaf Utrecht of 800 vanaf Antwerpen kan je je hier laten onderdompelen in een adembenemende mix van indrukken en landschappen.

 

Prachtig verrassend Polen

Op zo'n 1000 autokilometer hiervandaan ligt Polen. Een aanrader dus, voor wie graag op ruitervakantie wil, maar liever niet het vliegtuig neemt. Kies bijvoorbeeld voor een van de trektochten met een Tinker. Of ga voor een langere, snelle trektocht in de Kaszuby-regio of langs de Baltische kust