Aanbiedingen

Voorjaarszon in Marokko
Marokko is een perfecte bestemming het hele jaar rond. Op maar enkele vlieguren rijd je ook in het voorjaar in een zeer aangenaam klimaat.  Je krijgt nu 90 euro last minute korting voor de trektocht naar de gouden stranden van 23 februari tot 1 maart en voor die van 1 maart tot 8 maart. Eveneens krijg je 90 euro korting op de Duinentocht van 29 maart tot 5 april en op die van 5 april tot 12 april. 

---------------------------------------------------------------------------

In galop over het Franse strand
Ben jij een ervaren ruiter en heb je zin in een week vol bruisende buitenritten langs de Atlantische kust in Frankrijk? Dan is dit zeker wat voor jou! Je krijgt 150 euro korting op onze ruiterreis in Les Landes: te paard langs de Atlantische kust van 1 tot 8 maart 2020. Dat betekent dat de prijs nu 1049 euro is in plaats van 1199 euro. Er zijn voor deze vakantie al vijf ruiters ingeschreven, dus het vertrek is verzekerd!

-----------------------------------------------------------------------

Luxe in Zuid-Afrika
Goed nieuws voor solo travelers die op paardrijsafari in Zuid-Afrika willen! In februari en maart van dit jaar betaal je geen supplement voor een eenpersoonskamer bij de reis ‘Luxe lodges in privé reservaat in Waterberg’. Er zijn hier paarden voor elk type ruiter en het programma is zeer flexibel. Dus wat ook je niveau is, dit is dé reis voor jou. In de buurt leven neushoorns, antilopes, buffels, giraffen, zebra’s, luipaarden, … en ook meer dan 300 vogelsoorten. Ga jij ze allemaal proberen te spotten?

------------------------------------------------------------------------------

Paasaanbieding in Portugal
We hebben een leuke aanbieding voor onze vakantie met klassieke dressuur van topkwaliteit vlak bij de Portugese hoofdstad Lissabon. Bij je verblijf in de maand april krijg je een nacht gratis, vanaf een verblijf van 5 nachten: verblijf 7 nachten en betaal er zes, verblijf 5 nachten en betaal er 4. Waarom je voor deze reis moet kiezen? Knappe Lusitanopaarden, zeer ervaren instructeurs en een locatie die uitnodigt tot korte uitstapjes tussen de dressuurlessen door. 

---------------------------------------------------------------------------------

Paardrijden op het strand in Spanje
Heb jij een even paardengekke vriend of vriendin en dromen jullie van een ruiterreisje samen naar Spanje? Let dan goed op! . Deze korting geldt enkel wanneer je boekt met 2 of meer personen voor de ruitervakantie ‘Paardrijden op het strand in Andalusië’.
 We geven 100 euro korting per persoon voor je achtdaagse vakantie van 22 tot 29 maart, of van 29 maart tot 5 april. Een korting van 50 euro per persoon is er voor de vijfdaagse ruiterreis van 25 tot 29 maart en van 1 tot 5 april

------------------------------------------------------------------------------

Extremadura: zoek de grens op 
Extremadura is het stukje zuidelijk Spanje vlak bij de grens in Portugal. Het is hier heel mooi paardrijden, ook in het voorjaar! Daarom krijg je tijdens de maanden februari en april de transfer gratis bij de Nationaal Park Monfrague Trektocht en bij Ontdek de schatten van de Spaanse Extremadura te paard. Bovendien betaal je geen supplement bij een kleine groep ruiters en is het vertrek van deze reizen al bevestigd vanaf 2 ingeschreven ruiters. Waar wacht je nog op? 

--------------------------------------------------------------------------------

Paardrijden in Kroatie,

Bezoek sprookjesachtige watervallen te paard, haal je hart op als je in galop langs een wilde rivier rijdt en rijd de canyon in op deze avontuurlijke ruitertocht. Deze trektocht te paard wordt gehouden in het betoverende Kroatië. Boek nu deze reis en ontvang 100 euro korting op de tocht van 28-03 t/m 04-04. Lees hier meer...

---------------------------------------------------------------------------

Georgië voor snelle beslissers
Stel je voor: een onherbergzaam landschap, laaghangende wolken, dramatische vergezichten… en ergens op een heuvelrug zit jij, op de rug van een stoer paardje, terwijl je de reis van je leven beleeft. Voor de eerste drie boekingen van deze trip geven wij nu 100 euro korting per persoon!

--------------------------------------------------------------------------------

 

Vroegboekkorting Roemenië 
Voor de Rode Meer-tocht, waarbij je gaat paardrijden in ongerepte Karpaten, geven we 30 euro vroegboekkorting indien je boekt voor 15 Maart. Dit is een intense ervaring in de ongerepte natuur, op maar enkele uren vliegen vanuit België of Nederland. Je rijdt er op sterke, lokale paardjes of op knappe Lippizaners. Een aanrader!

----------------------------------------------------------------------------------------

Lessen in Italië
Bij reserveringen gemaakt voor 31 maart 2020 krijg je drie gratis lessen in het ruitercentrum in Umbrië. Deze korting geldt zowel voor ‘Ontdek sprookjesachtig Umbrië te paard’ als voor ‘Paardrijlessen en buitenritten in prachtig Umbrië’. Deze twee reizen hebben telkens de manege als uitgangspunt. En dat is de moeite waard, want de locatie is super. De familie heeft jarenlange ervaring in de paardensport, en de instructeurs delen hun kennis heel graag met hun gasten.