Black Friday

Black Friday: IJsland

26 november is het Black Friday en wij hebben een waanzinnige korting voor jou! Op een topselectie IJslandreizen krijg je maar liefst 15% korting, als je boekt op vrijdag 26, zaterdag 27 of zondag 28 november. En waar kan je dan precies naartoe?

Te paard richting de Poolcirkel
Een semi-trektocht van zes dagen paardrijden
naar het uiterste noorden van IJsland, laat je de uiteenlopende facetten van het land zien. Bijzonder aan dit arrangement is dat je zover doorrijdt naar het noorden, dat je op een bepaald moment op slechts 3 kilometer van de Poolcirkel rijdt. De IJslandse paarden tölten er graag met je naar toe.

Northern Exposure tocht

Volgens de Britse krant The Sunday Times is dit een van de mooiste trektochten ter wereld! Bij deze 6-daagse trektocht naar het noorden van IJsland zit je in totaal 5 dagen in het zadel en in die tijd leg je maar liefst 160 kilometer af. Je ziet onder andere de Ásbyrgi Canyon en Dettifoss (de grootste waterval van Europa) en de rotsformaties van Hljóðaklettar.

Golden Circle trektocht

Deze trektocht door het zuiden van IJsland
combineert alle facetten van een trektocht te paard en brengt je onder meer naar de beroemde Geysir, de adembenemende Gulfoss waterval en het nationale park van Thingvellir. Deze tocht is uitermate geschikt voor het hele gezin of beginnende ruiters die aan het begin van de rondreis op een rustig tempo kennis willen maken met het IJslandse paard.

Trektocht te paard Snæfellsnes

Dit schiereiland in het uiterste westen van IJsland is een betoverend decor voor het maken van een trektocht te paard. Dit gebied wordt door liefhebbers ook wel omschreven als 'IJsland in een notendop'. Een handig pakketje dus en een ideale ruitervakantie voor wie in een week tijd al het moois dat IJsland je te bieden heeft wilt ontdekken.

Geysir - Gullfoss trektocht

Een korte break! Op deze 5-daagse minitrektocht door het zuiden van IJsland bezoek je onder meer de geisers van Geysir, de adembenemende Gulfoss-waterval en het nationale park van Thingvellir. Ideaal voor wie weinig tijd heeft, en toch de hoogtepunten van dit bijzondere eiland niet wil missen.

Horse Round-up Skrapatungurett

Het hoge noorden kent een traditie om IJslandse paarden, die in de zomer vrij rondlopen, in september weer naar huis te brengen. Gedurende deze week werk je samen met de gids en locals om de paarden veilig naar beneden te drijven. Dit is een unieke ervaring!

Horse Round-up Víoidalstungurett

Tijdens deze bijzondere ruitervakantie, die slechts een paar weken van het jaar kan worden georganiseerd, rijd je eerst door glooiende valleien en trek je later de bergen in terwijl je op zoek gaat naar kuddes die los rondlopen in de IJslandse hooglanden: merries, hun veulens en jonge ruinen, die in de zomer volop van de vrijheid in de natuur hebben kunnen genieten en voor de komst van de koude winter naar lager gelegen gebieden moeten worden teruggedreven.

Kjölur trektocht

Ga mee terug in de tijd en ervaar IJsland zoals de IJslanders dat al doen zolang men zich kan herinneren: te paard. Op deze trektocht rijd je in het spoor van de traditionele route naar een historische locatie van de Vikings. Deze ruitervakantie brengt je onder meer naar het pure en ruige landschap van de IJslandse hooglanden en naar het nationale park Thingvellir. Uiteraard zal ook een bezoek aan de typische geisers en imposante watervallen van Gulfoss op deze tour niet ontbreken.

Last Minutes Paardrijvakanties

Op korte termijn hebben we nog plaats en gegarandeerd vertrek, beschikbaarheid van dit moment:


Spanje

Catalonië Nieuwjaarstocht 28/12 t/m 4/1 - 2 ruiters en 5 opties

Kerstweek
Andalusië Costa de la Luz 21/12 t/m 28/12 - 5 plaatsen

Beschikbaarheden wijzigen snel, boek geen vlieg- of treinreis zonder de definitieve bevestiging!

Corona update:

We bieden:

* Soepele annulerings- en omboekingsvoorwaarden
Boek je vakantie en wees er zeker van dat je je reis kunt uitstellen in geval van een negatief reisadvies (rood), zonder extra kosten voor het omboeken.  
NB: 
- Indien je vliegt, gelden wel de voorwaarden van het ticket. 
- Verschillen in kosten door een wissel van hoog- naar laagseizoen of vice versa worden wel verrekend

Veilig reizen
Wij hebben goed zicht op de ontwikkelingen in binnen- en buitenland. We volgen continu de reisadviezen op van het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De reisbestemmingen die wij aanbieden voldoen aan de plaatselijke hygiënemaatregelen tegen corona. 

 

Heb je een voucher van Hippotrek?

De meeste ruiters hebben hun reis direct omgeboekt naar een latere datum in 2020, 2021 of zelfs 2022

De vouchers die we hebben uitgegeven zijn gedekt door het Garantiefonds en hebben minimaal een geldigheid t/m 31 december 2021.

Dat betekent dat ze ook gebruikt kunnen worden voor het boeken van een reis in 2022 of later.