Ontdek de Dartmoor Trails op enthousiaste Quarter Horses

vanaf € 610 BOEK NU


gbdartr-1.jpg
gbdartr-2.jpg
gbdartr-3.jpg
gbdartr-4.jpg
gbdartr-5.jpg
gbdartr-6.jpg
gbdartr-7.jpg
gbdartr-8.jpg
gbdartr-9.jpg
gbdartr-10.jpg
gbdartr-11.jpg

Voor deze dagritten op de woeste Dartmoorheide worden prachtige Quarter Horses ingezet. De organisator kent het gebied door en door en weet daarom de mooiste routes om te paard af te leggen.

vanaf € 610

Paardrijden in het land van herkomst van de Dartmoorpony betekent paardrijden op eindeloos heidegebied in het Zuidwesten van Engeland. Speciale stertochten voor Westernliefhebbers voeren door het hart van het woeste Devon. Het gaat om de Dartmoor Trails. 

Voor deze dagritten worden prachtige Quarter Horses ingezet. De paarden rijden onder Westernzadel, maar wie liever een Engels zadel heeft, hoeft daar maar om te vragen en het is geregeld. 

Granieten heuveltoppen
De organisator kent het gebied door en door en weet daarom de mooiste routes om te paard af te leggen. De Dartmoor Trails voeren door een uitermate gevarieerd gebied. Granieten heuveltoppen, zachte valleien, steile afdalingen en spectaculaire beklimmingen, dit ruige gebied van Zuidwest Engeland heeft het allemaal en de ruiters zullen het allemaal ontdekken.

Check in 
De standaard is dat de gast ’s avonds in het hotel incheckt. Daarop volgt een ontmoeting met de organisator, wordt er over de vakantie gesproken wat er de volgende ochtend en daaropvolgende dagen gaat gebeuren. 

De dagen beginnen uiteraard met een ontbijt in de herberg. De bedoeling is dat iedereen om 10.00 uur de koffie of thee op heeft en heeft genoten van het ontbijt. Want om 10.00 uur worden de ruiters opgehaald en naar de boerderij gebracht. Hier wachten de Quarter Horses op de ruiters.

Pub 
Iedere ruiter verzorgt zijn eigen rijpaard en tuigt hem op. In het zadel spoor je je paard aan voor een vier tot vijf uur-durende tocht door Dartmoor. Elke dag wordt een speciale mooie plek bezocht en wordt er buiten geluncht of in een van de vele lokale pubs. Vanaf de lunchplaats volgt de terugtocht die telkens anders zal verlopen dan de heenweg. 
Eenmaal terug op de boerderij mag je rekenen op thee en cake. De groep wordt aan het einde van de middag – zo tussen 17.00 en 18.00 uur – altijd teruggebracht naar het hotel. 

Inclusief

  • De gekozen aantal nachten in 2 pers.kamer
  • Halfpension (ontbijt en lunch, thee)
  • 4 - 5 uur per dag paardrijden
  • Verzameltransfer van de accommodatie naar de paarden

Exclusief

  • Heen- en terugreis
  • Verzameltransfer van en naar het station / vliegveld € 88 retour
  • Diner
  • Overige drankjes
  • Overige persoonlijke uitgaven