Last Minute

Bulgarije, last minute

Wie wilt nou niet te paard dit mooie, bijzondere avontuur beleven? Krijg nu 100 euro korting op deze tocht met vertrek op 21 september en ontdek de schoonheid van de centrale Balkan op een intense manier.Lees meer...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Te paard langs de Atlantische Kust

Het strand langs de Atlantische kust van Frankrijk is op sommige plekken wel 200 meter breed. Dat nodigt uit tot een stevige galop! Wil je die zelf ervaren en ben je een ervaren ruiter, dan kan je dit beleven tijdens de tocht in Les Landes in Frankrijk. Voor de reis van 8 tot en met 15 september krijg je nu 100 euro korting en het vertrek is gegarandeerd. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Westernrijden in Portugal

Houd je van western rijden en wil je graag nazomeren in Zuid-Europa? Dan kan je de Westernranch in Algarve in Portugal bezoeken. De Duitse eigenaren trainen hun paarden zelf tot betrouwbare partners om de streek te verkennen. Je krijgt nu 10% korting voor je boeking voor de maand oktober 2019. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Trektocht door magisch Istrië, Kroatië

100 euro korting geven we voor de trektocht door magisch Istrië van 1 tot en met 8 september 2019. Op brave, maar voorwaartse paarden - waarvan er enkele hebben geacteerd in films - leer je de geschiedenis, legendes, geweldige landschappen en de keuken van het grootste schiereiland van de Adriatische Zee kennen. De paarden zijn Arabieren, Arabische kruisingen, Engelse volbloedkruisingen, trekpaarden en lokale paarden. Er is altijd eentje dat bij jou past! 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Twee maal de Provence in Frankrijk 

In de regio Provence, in het zuiden van Frankrijk, hebben we twee leuke aanbiedingen voor het najaar. Je krijgt nu 100 euro korting voor de trektocht Van de Provence naar de Camargue te paard met vertrek op 13, 20 of 27 oktober. Ook 100 euro korting is er voor de trektocht Luberon en Provence Colorado op 21 en op 28 oktober. 

---------------------------------------------------------------------------------------------


U vindt hier alle promoties terug.