Last Minute

De Vjosa tocht in Albanie,

Deze trektocht te paard naar de Albanese rivier Vjosa combineert een uitdagende paardrijervaring met allerlei ontspannende activiteiten in de natuur. Boek deze tocht nu en krijg 20% korting, met vertrek op 02-06. Lees meer...

------------------------------------------------------------------------------------

Te paard door de extremadura,

Boek nu deze semi-trektocht door de extremadura van Spanje. Deze regio behoort tot de meest dunbevolkte gebieden van Spanje en biedt dus alle mogelijkheden tot het rijden in ongerepte natuur. Hier vindt je nauwelijks toerisme en heb je nog de kans het echte Spanje te leren kennen. Je krijgt nu € 80 korting p.p bij het vertrek op 22-06. Het vertrek is al gegarandeerd. Lees meer...

-------------------------------------------------------------------------------------

Trektocht in Kroatië

De trektocht in Dalmatië voert ruiters over historische paden, wegen aangelegd in de tijd van de Romeinen en van Napoleon, maar net zo goed over veepaden. Te paard ontdek je de mooiste, landelijke gebieden in Dalmatië. Krijg nu € 100 korting p.p bij vertrek op 25-05, lees meer....

----------------------------------------------------------------------------------------

Beleef het Naadam Festival in Mongolie

De hoogdagen van Mongoolse tradities en cultuur, zijn dit jaar 11 en 12 juli. Dan vindt het Naadam-festival plaats. Je kan een bezoek aan dit festival combineren met een ruiterreis in Mongolië. Dat is mogelijk bij:
- De Orkhon tententrektocht van 29 juni tot en met 7 juli. Deze reis heeft een Engelstalige reisleider. Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar en het vertrek is gegarandeerd. Je beleeft het Naadam-festival na je paardrijvakantie.
- De trektocht in yurts door de Orkhon-vallei van 13 juli tot en met 25 juli. Deze reis heeft nog zes vrije plaatsen. Beleef eerst het Naadam-festival als toeschouwer en stap daarna zelf in het zadel voor deze prachtige trektocht. 
- Met de Mongolia Express paardrijden in Centraal-Azië van 4 juli tot en met 11 juli. Dit is een korte maar intense trektocht. Na de tocht kan je meteen het Naadam-festival meemaken. 

--------------------------------------------------------------------------------------
Topdressuur in Portugal:

Wil je het liever wat rustiger? Werken aan je eigen rijstijl, kunnen en kennis van dressuur? Trek dan naar het binnenland van de Portugese regio Alentejo en neem er dressuurlessen op hoog niveau. Voor de zomer hebben we een fantastische aanbieding. Reis je in de periode van 15 juni tot en met 31 augustus, betaal je voor een week voor één persoon 600 euro. Je verblijft dan 8 dagen, 7 nachten, 6 dagen paardrijden. Een weekend met twee personen kost eveneens 600 euro. Dit gaat om een verblijf van 5 dagen, 4 nachten, 3 dagen paardrijden. 

-----------------------------------------------------------------------------------
Andalusisch paardenparadijs:

In Andalusië en Spanje vind je een echt paardenparadijs. Je kan hier terecht voor lessen en buitenritten. Voor juli en augustus hebben we een speciale aanbieding in groepen. Als je met vier personen boekt, verblijft een persoon gratis. Spreek dus je manegevrienden- en vriendinnen aan en spendeer jullie zomervakantie in Spanje!

-------------------------------------------------------------------------------

Korte trip naar Frankrijk

Wie er voor de zomervakantie nog even snel tussenuit wil, kan op minitrip paardrijden in Zuid-Frankrijk. Denk aan de zon, de bergen, wijngaarden en zwemmen met de paarden! Op het programma staan 3 afwisselende dagtochten, 4 overnachtingen en gezellige maaltijden in een toffe sfeer. Wie alleen reist kan zonder toeslag overnachten op een eenpersoonskamer (afhankelijk van beschikbaarheid). Voor de minitrips van 22 tot 26 mei en van 12 tot 16 juni krijg je nu 10% korting. Dat is 405 in plaats van 450 euro per persoon. 

-----------------------------------------------------------------------------

De zomer naar Marokko

De temperaturen in Marokko kunnen 's zomers hier en daar flink oplopen, maar in de kustregio blijft het weer het hele jaar door aangenaam om te rijden. Daarom geven we een korting van 100 euro per persoon voor drie verschillende reizen en dit van 1 tot 27 juli, van 3 tot 10 augustus en van 17 tot 31 augustus. Deze korting is geldig voor de trektocht langs de zuidkust, het pakket training en tochten te paard en de training en mini-trektocht.

------------------------------------------------------------------------------------

Paardrijden op Lesbos

Boek de beginners- of de gevorderdenweek bij Rita op het Griekse eiland Lesbos, en in de periode van 17 mei tot en met 3 juni geniet je van vol pension én een korting van 10%. Laat deze kans niet liggen om dit mooie, afwisselende eiland te verkennen van op een paardenrug!  

------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra uurtjes in het zadel
Ontdek prachtig Andalusië in Spanje nu met nóg meer uren in het zadel! Je krijgt een extra dagje paardrijden (5 uur) op de aankomst- of vertrekdag bij bepaalde ruiterreizen. Deze aanbieding geldt op de Kastelentocht van 13 tot en met 17 mei. 
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------
U vindt hier alle promoties terug.