Last Minute

Zoek de grens op
De Extremadura is de grensregio tussen Portugal en Spanje. Deze semi-trektocht laat je dus in één week tijd proeven van twee boeiende paardenlanden. Voor de paardrijweek van 31 augustus tot en met 7 september krijg je de verzameltransfer gratis ter waarde van 80 euro korting. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vind jezelf en de connectie met je paard
Terug naar de natuur, op zoek naar je innerlijke rust en dat in nauw contact met paarden. Daarvoor moet je naar Ierland tijdens de weken yoga en paardrijden. Je verblijft in een ecohotel met lekkere bio maaltijden. Ervaring met yoga is niet vereist! Voor de week van 18 tot en met 23 augustus krijg je 50 euro korting.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klassieke dressuur in Toscane
In hetzelfde prachtige Toscane kan je ook een heel andere ruiterreis maken: een standplaatsvakantie met lessen klassieke dressuur en buitenritten. Voor de weken van 27 juli tot 3 augustus en van 17 augustus tot 31 augustus krijg je hier nu 150 euro korting op het weekprogramma voor volwassenen. Soloreizigers betalen in die periode geen supplement voor een eenpersoonskamer, dat is een korting van 28 euro per dag!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Jongvolwassenenweek in Zuid-Frankijk,

Deze paardrijvakantie voor jongvolwassenen in de leeftijd van 16-25 jaar bestaat uit drie dagtochten, een tweedaagse trektocht, leuke uitstapjes en gezellige avondjes, in het zuiden van Frankrijk. Boek deze vakantie nu voor nog maar € 450 p.p met vertrek op 28 juli, 11 Aug. en 18 Aug. Lees meer...

---------------------------------------------------------------------------


Luberon en Provence Colorado

Ook al in Frankrijk kan je kiezen voor de trektocht 'Luberon en Provence Colorado', een trektocht te paard door het hart van de Provence. In dit pittoreske, heuvelachtige landschap is het prachtig paardrijden! We geven nu 100 euro korting op vertrek 29/7 en 26/8. 

------------------------------------------------------------------------------------

Andalusisch paardenparadijs:

In Andalusië en Spanje vind je een echt paardenparadijs. Je kan hier terecht voor lessen en buitenritten. Voor augustus hebben we een speciale aanbieding in groepen. Als je met vier personen boekt, verblijft een persoon gratis. Spreek dus je manegevrienden- en vriendinnen aan en spendeer jullie zomervakantie in Spanje!

-------------------------------------------------------------------------------

De zomer naar Marokko

De temperaturen in Marokko kunnen 's zomers hier en daar flink oplopen, maar in de kustregio blijft het weer het hele jaar door aangenaam om te rijden. Daarom geven we een korting van 100 euro per persoon voor drie verschillende reizen en dit van 3 tot 10 augustus en van 17 tot 31 augustus. Deze korting is geldig voor de trektocht langs de zuidkust, het pakket training en tochten te paard en de training en mini-trektocht.

------------------------------------------------------------------------------------

 


U vindt hier alle promoties terug.