Paardrijvakantie in Mallorca

Onze ruitervakanties in Mallorca

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Mallorca? Op een prachtig landgoed op het platteland van het eiland Mallorca in de Middellandse Zee kan je een heerlijke paardrijvakantie beleven. Er worden uiteenlopende arrangementen aangeboden voor ruiters van elk niveau. Ontdek hieronder onze paardrijvakantie in Mallorca 

Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Mallorca?

Een ultieme paardrijvakantie beleef je op Mallorca. Hier combineren de eigenaren van een landgoed paardrijden met een ontspannen vakantie waarbij lekker eten en drinken, een dagje strand, zwemmen en een bezoekje aan de stad bijvoorbeeld horen.

Het hippische centrum begon in 1993 als een stoeterij. Elk jaar bood de boerderij nieuwe faciliteiten aan. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de totstandkoming van een plattelandshotel, een paardrijschool met meer dan honderd paarden en een fokkerij. Ook een restaurant maakt vandaag de dag deel uit van het landgoed.   

De eigenaren hebben persoonlijke service voor hun gasten hoog in het vaandel. Het landgoed heeft een open karakter waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

De kamers 
Na renovaties en verbeteringen die zeer recent zijn doorgevoerd kent het onderkomen prachtige, ruime kamers met balkons waarvan een mooi uitzicht op het zwembad en de wijngaarden is gegarandeerd. 

Prachtige PRE’s (Andalusische paarden, Pura Raza Española) maken deel uit van het landgoed en dit zijn dan ook de paarden waarop je rijdt. 

Er zijn verschillende paardrijarrangementen mogelijk zodat een ruitervakantie op maat mogelijk is. Voor ieder wat wils...

Het klimaat: Het eiland Mallorca kent een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. Mallorca kenmerkt zich door zijn warme zonnige zomers met veel zonuren. De winters zijn zacht en de temperatuur blijft bijna altijd boven het nulpunt. Verder is de regenval er matig maar regelmatig.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Mallorca bel of mail ons en we helpen je verder.