Galopperen over het strand in Zeeland

vanaf € 172 BOEK NU


Paardrijden in Zeeland
Paardrijden in Zeeland
Paardrijden in Zeeland
Paardrijden in Zeeland
Paardrijden in Zeeland
Paardrijden in Zeeland

Heerlijk galopperen langs het strand in eigen land, op een fjord, halflinger, een tinker, hackney of een van de andere rassen die op stal staan. Welke ruiter droomt daar nu niet van! Bij deze stoeterij is het mogelijk.

vanaf € 172

De tochten op het strand zijn alleen geschikt voor ervaren ruiters.
Voor de minder gevorderde ruiters worden ritten in het bos georganiseerd.  De gids begeleidt al 15 jaar buitenritten op dit eiland en kent het gebied dan ook op haar duimpje. Zij beschikt over verschillende rassen, onder andere Fjord, haflinger, Tinker, Hackney, New Forest en verschillende KWPN-ers.

De buitenritten starten meteen bij het weiland waar de paarden in kuddeverband staan en waar de paarden ook op- en afgezadeld worden. Vanaf het weiland zijn we via het dorp, de duinen en het bos, in een half uur op het enorme strand. In de zomer wordt er ’s ochtends en ‘s avonds gereden. Verschillende ritten zijn mogelijk vanaf 2 uur oplopend tot 3, 4 en 5 uur. 

Vijf minuten lopen van de paarden verblijft u in een eenvoudig, maar fatsoenlijk pension op basis van logies en ontbijt (geen toeslag voor 1 pers kamer).
Eenvoudige tweepersoonskamers met TV, wastafel en Wifi. Gezamelijke douche en toilet.
 

Inclusief

  • Aantal dagen/nachten gewenst verblijf in eenvoudige B&B
  • Op basis van Logies & Ontbijt
  • Aantal uur paardrijden (zie Programma)

Exclusief

  • Heen- en terugreis naar Zeeland
  • Overige maaltijden
  • Extra overnachtingen € 37 p.p. per nacht incl. onbijt