Promoties en Last Minutes

Hard gaan in Marokko
Ga van 19 tot en met 26 januari paardrijden in het zuiden van Marokko en krijg 100 euro korting. Let wel, deze ruiterreis is enkel geschikt voor sportieve, ervaren ruiters met een goede conditie. Het terrein is vaak technisch. Op een paardrijdag breng je 5 tot wel 9 uur in het zadel door en overbrug je 50 à 60 kilometer. 
 --------------------------------------------------------------------------------------------------
Vroegboekkorting Roemenië
Als je boekt vóór 15 januari 2019, krijg je 40 euro vroegboekkorting op de Nomadentocht in Roemenië. Voor avontuurlijke ruiters met een grote liefde voor de natuur is deze trektocht te paard door het mythische Transsylvanië van graaf Dracula een absolute aanrader. Houd je van wilde landschappen, avontuurlijk rijden en natuurlijk kamperen? Dan is deze ruiterreis echt iets voor jou!
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Extra uurtjes in het zadel
Ontdek prachtig Andalusië in Spanje nu met nóg meer uren in het zadel! Je krijgt een extra dagje paardrijden (5 uur) op de aankomst- of vertrekdag bij bepaalde ruiterreizen. Deze aanbieding geldt op de Kastelentocht bij de volgende data: 4 tot en met 9 maart, 1 tot en met 5 mei, 5 tot en met 12 mei, 13 tot en met 17 mei. De extra paardrijtijd is ook geldig op de standplaatsvakantie van dezelfde organisatie van 13 tot en met 18 januari, en van 14 tot en met 19 februari. 
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Rijden aan het Rode Meer
Paardrijden in de ongerepte oostelijke Karpaten: dat doe je tijdens de Rode Meer tocht in Roemenië. Je rijdt op lokale paarden en op Lippizaners. Dit is een unieke kans om deze regio met indrukwekkende natuur beter te leren kennen. Bij boekingen vóór 15 maart 2019  krijg je nu 30 euro korting. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Adembenemend Marokko
Marokko is het hele jaar door een fantastische bestemming. Wij geven nu 100 euro korting voor wel vier verschillende programma's aan de zuidkust van Marokko, en dit voor de periode 23 februari tot en met 16 maart. De korting geldt voor de programma's 'Rijstijl verbeteren en buitenritten te paard in mooi Marokko', 'Paardrijden en lessen aan de Marokkaanse kust', 'Paardrijden langs de Marokkaanse zuidkust' en 'Paardrijden van zee naar de woestijn'. Klik op de titel van jouw voorkeursreis voor meer informatie en foto's! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

U vindt hier alle promoties terug.