Alles draait om heerlijk genieten in Andalusisch Paardenparadijs

vanaf € 450 BOEK NU


Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
garden-room-patio.jpg
Paardenparadijs
Paardenparadijs

Deze gastvrije hacienda is een heus paardenparadijs in Zuid-Spanje met prachtige Andalusiers en waar genieten op de eerste plaats staat. Maak hier mooie buitenritten, volg dressuurlessen of relax aan het zwembad.

vanaf € 450

In het hart van de gouden driehoek van Zuid-Spanje, gevormd door de van werelderfgoed uitpuilende stadjes Córdoba (Mezquita), Sevilla (Alcázar) en Granada (Alhambra), ligt een waar paardenparadijs.

Hier luidt het devies: zorgen dat iedereen geniet! Of dat nu is tijdens de dagelijkse buitenrit, de dressuurles in de overdekte bak, aan de rand van het zwembad of aan de eettafel, waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. Het familiehotel, dat circa 32 gasten kan huisvesten in prachtige kamers en appartementen met heerlijke bedden, trekt een internationaal gezelschap aan dat één passie deelt: die voor paarden. De ontspannen sfeer staat garant voor ontmoetingen met ruiters uit de hele wereld, van down under tot Scandinavië en van de Verenigde Staten tot Groot-Brittannië.

Op een paar eigen eventingpaarden en jonge zelfgefokte paarden na, staan voornamelijk Andalusiërs op stal. Elk paard heeft een eigen verhaal, want de uitbater denkt met haar hart’ en kon geen nee zeggen als een onhandelbaar, onverkoopbaar of slecht verzorgd dier werd aangeboden. Met zachte maar consequente hand zijn al die paarden veranderd in glanzende, werklustige en betrouwbare dieren. Voor iedereen, van absolute beginners tot experts, is er op de rug van één van hen wat te leren. 

De haciënda ligt op een glooiende hoogvlakte. De rode aarde biedt een goede voedingsbodem voor olijf- en amandelbomen, graan en cactusvijgen.
Wifi, satelliet-tv, airco, een speeltuintje voor de kinderen en een gym behoren tot de standaardvoorzieningen.

Een verblijf, op basis van half- of volpension, kan op elke gewenste dag beginnen. Er dienen minimaal 3 nachten geboekt te worden. Ook niet-ruiters zijn welkom! Er zijn onder andere mogelijkheden om trips te maken met een 4x4 of mountainbike, een kookworkshop te volgen, te leren boogschieten of te golfen.

Inclusief

 • Aantal gewenste dagen/overnachtingen in kamer met eigen badkamer, wifi en TV
 • Halfpension: vanaf diner op aankomstdag t/m ontbijt op vertrekdag
 • 2 glazen frisdrank óf 2 glazen wijn bij het diner
 • Introductieles op aankomstdag bij voldoende tijd ( geen ander paardrijprogramma mogelijk)
 • Paardrij programma naar keuze, 2 x een buitenrit van 2 uur per dag of 2 x 1 uur les per dag (1 les of buitenrit in de ochtend en 1 les of buitenrit in de middag) Een combinatie is ook mogelijk met 1 x 1 les en 1 x 1 buitenrit per dag.
 • Geen paardrijden mogelijk op de vertrekdag.

Exclusief

 • Heen- en terugreis naar Malaga (AGP)
 • Verzameltransfer vanaf luchthaven € 110 retour per auto voor max 6 personen, ter plaatse te betalen
 • Verzameltransfer enkel tussen 09.30 uur en 19.30 uur
 • Lunch
 • Overige drankjes
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Een extra paardrijles van 1 uur, mogelijk op aanvraag. € 25 ter plaatse betalen