Last Minutes

Provence en Camargue
Ontdek twee prachtige Franse regio’s in een weekje tijd. Je trekt te paard vanuit het natuurpark Luberon in de Provence naar de indrukwekkende Camarque, bekend om zijn witte paarden. Voor de tocht van 24 tot 30 april krijg je 100 euro korting. En wie een eenpersoonskamer kiest, krijgt 100 euro korting op de toeslag. Het vertrek is gegarandeerd.

Karavaanroute in Albanië
Twee eeuwen geleden trokken handelskaravanen over de routes in de regio Zagoria in Albanië. Nu kun jij, als ruiter, diezelfde paden betreden. Deze paardentrektocht combineert avontuur, natuur en geschiedenis. Je rijdt met betrouwbare paarden van een lokaal ras die je tijdens de tocht zelf verzorgd. Overnachten gebeurt – met uitzondering van de eerste ne de laatste nacht – bij families thuis. Zo leer je het authentieke Albanië kennen. De reis van 30 april tot en met 7 mei heeft gegarandeerd vertrek.

Verlaten stranden in Andalusië
Wie wil er nu niet paardrijden langs het strand? Deze trektocht in het Spaanse Andalusië voert door het natuurpark Cabo de Gata en combineert routes langs zee en routes door het land. Je ontdekt lieflijke, onbekende dorpjes en rijdt door het ruige Andalusische landschap. Het excellente weer met veel zon en zachte temperaturen biedt de ideale gelegenheid het hele jaar rond paard te rijden en voor de reis van 1 tot en met 8 mei is het vertrek gegarandeerd.

Kupres plateau in Bosnië
Natuur en snelheid. Dat zijn de kernwoorden voor deze avontuurlijke ruiterreis in de Balkan. Dit is een standplaatsvakantie dus je hoeft tussendoor je koffer niet te pakken. En het landschap is zo afwisselend dat geen enkele dat hetzelfde is! Pittig is het wel, want je rijdt elke dag zo’n 40 kilometer aan een strak tempo. Voor de reizen van 30 april tot en met 7 mei, en van 2 tot en met 9 mei is er gegarandeerd vertrek. Enkel voor ervaren ruiters!

Meren in Frankrijk
Tussen 15 en 21 mei
kan je in Frankrijk de 1001 meren van de Brenne gaan verkennen. Brenne is een regionaal natuurpark van wel 166.000 hectare met vele meren en vijvers: een oase van rust voor paard en ruiter. Let op. Er wordt elke dag 30 tot 40 kilometer gereden en dit geregeld aan een vlot tempo. Deze tocht is enkel geschikt voor gevorderde ruiters.

Kleurrijk Jordanië
Stel je voor: eerst bezoek je de historische stad die begin vorige eeuw pas werd herontdekt en daarna galoppeer je op lokale paardenrassen door de woestijn. Hoe avontuurlijk wil je het hebben? Deze reis is duidelijk niet voor watjes, maar wie helemaal ‘in’ is voor dit woestijnavontuur, kan hier de reis van zijn leven beleven. En nog goed nieuws: voor de ruiterreis in Jordanië van 12 tot en met 21 mei krijg je nu een korting van 100 dollar.

Cattle drive van Frankrijk naar Spanje
Dit is niet zomaar een trektocht! Hier ga je vee drijven in landschappen die uit een film lijken te komen: over hoge bergen, door valleien en over oude paden. Doel van de reis: het veel gezond en wel op zijn bestemming krijgen, over de landsgrens tussen Frankrijk en Spanje heen. Voor de reis van 28 mei tot en met 4 juni is het vertrek gegarandeerd.

Vee drijven in de Kempen
Ga op avontuur dicht bij huis!
In de Nederlandse Kempen kan je koeien drijven in ‘back to basic’ stijl. Op de grensstreek met België ga je vier dagen op pad. Er wordt in Amerikaanse stijl gereden. De paarden zijn goed getraind en lopen ontspannen aan de lange teugel. Ervaar de westernsfeer en kom helemaal tot rust in de prachtige natuur.

Molise-trektocht
De Italiaanse regio Molise ligt tussen Rome en Napels. ’t Is misschien niet de bekendste regio van Italië, maar een ruitervakantie daar is meer dan de moeite waard! Geniet van lekker eten, goede wijn, prachtige natuur en ontspannen ritten op comfortabele westernzadels. De tocht van 4 tot en met 11 juni boek je nu met 100 euro korting. Dat betekent dat je voor deze reis 950 in plaats van 1050 euro betaalt.

Beschikbaarheden wijzigen snel, boek geen vlieg- of treinreis zonder de definitieve bevestiging!

Corona update:

We bieden:

* Soepele annulerings- en omboekingsvoorwaarden
Boek je vakantie en wees er zeker van dat je je reis kunt uitstellen in geval van een negatief reisadvies (rood), zonder extra kosten voor het omboeken.  
NB: 
- Indien je vliegt, gelden wel de voorwaarden van het ticket. 
- Verschillen in kosten door een wissel van hoog- naar laagseizoen of vice versa worden wel verrekend

Veilig reizen
Wij hebben goed zicht op de ontwikkelingen in binnen- en buitenland. We volgen continu de reisadviezen op van het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De reisbestemmingen die wij aanbieden voldoen aan de plaatselijke hygiënemaatregelen tegen corona.