Onze ruitervakanties in Bulgarije

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Bulgarije? Een trektocht te paard of dagtochten te paard het kan allebei. Paardrijden door uitgestrekte valleien of door de bergen met adembenemende panorama’s en door eeuwenoude berkenbossen. Een paardrijvakantie in Bulgarije heeft dus veel te bieden. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Bulgarije.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Bulgarije?

Bulgarije is een land met een oppervlakte 4 maal zo groot als België met slechts 8 miljoen inwoners betekent; Ruimte! Ruimte om in alle vrijheid eens echt paard te rijden.

Voor avontuurlijk aangelegde ruiters die dromen van rijden door de bergen langs eeuwenoude paden, over verlaten bergpassen, langs snelstromend water en donderende watervallen is Bulgarije een zeer geschikt land. Het gebied is zo groot dat geen rijdag hetzelfde is. Lokale Engelstalige gidsen wijzen u de weg in wat bekend staat als Bulgaars Zwitserland.

U heeft de mogelijkheid te kiezen voor trektochten door Bulgarije of een standplaatsvakantie te boeken. hierbij overnacht u iedere avond in hetzelfde Pension.

Overnachtingen
Je overnacht bij trektochten bijvoorbeeld in luxueuze hotels waarvan de meeste beschikken over warm mineraalwater. Vrijwel alle accommodaties hebben een zwembad en Spa-mogelijkheden. De hotels liggen bijna allemaal buiten dorpen of kleine steden. Ook zijn er locaties met eenvoudigere overnachtingen in Pensions, maar alle zijn goed verzorgd.
Bij standplaatsvakanties overnacht je iedere avond op dezelfde locatie in een pension.

Maaltijden:
De hotels en huizen serveren traditionele schotels. Fruit en groenten komen van boerderijen uit de omgeving. Lunches kunnen warm zijn en worden tijdens de trektocht genoten in de buitenlucht. De maaltijden zijn zowel traditioneel Bulgaars als internationaal.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Bulgarije bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op