Onze ruitervakanties in Italië

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Italië ? Een paardrijvakantie in Italië biedt vele mogelijkheden. Of het nu een weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor jou alleen is of samen met je gezin? Een dressuurvakantie of zwemmen met paarden? Het kan! Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Italië.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Italië?

Wil je een paardrijvakantie waar je gemakkelijk naar toe reist? Dat is Italië een ideaal land om naar toe te gaan.

De natuur in Italië is per gebied zeer afwisselend, overal groeien andere bloemen en planten. In het noorden vindt men grote bossen terwijl in het zuiden enkel bomen en planten groeien die tegen de hitte kunnen. Langs de kust bevinden zich veel parasoldennen, palmbomen en eucalyptussen in de beschermde gebieden. Op het eiland Sicilië groeien bougainvillea’s met prachtige bloemen. In het voorjaar verwelkomt Sardinië je met een bloemenpracht op de uitgestrekte velden. Maar ook Oleanders, olijf-, eucalyptus- en palmbomen zijn volop aanwezig... Italië is een land van heuvels en bergen en meren. Een geweldig land dus op te paard te verkennen.

We kunnen hier een ruitervakantie aanbieden op maat! Voor Beginnende ruiters, herintreders, of de gevordere ruiter. Of het nu een weekendje weg te paard is of een hele week, een trektocht te paard of een standplaatsvakantie. Wil je graag les in de klassieke dressuur of springen, of misschien liever op een Quarter in een westernzadel het westernpaardrijden proeven? Het kan!

Misschien wil je wel met je gezin op vakantie en overnachten in een bungalow. Lekker genieten van je kinderen die met de paarden kunnen knuffelen en borstelen terwijl je zelf heerlijk op een stoel zit een boekje te lezen?

Of ben je tussen de 16 en 24 jaar, en wil je zonder je ouders op paardrijvakantie? En wil je heel graag eens gaan zwemmen met paarden? Deze trektocht te paard, waarbij je kampeert in tenten, combineert geschiedenis met plezier.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Italië bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op