Familie: vakantie en paardrijden met kinderen


Een vakantie met de hele familie is een bijzondere ervaring, het is dan ook extra belangrijk om de juiste vakantie te kiezen die past bij het gehele gezin. Trailfinders Ruitervakanties helpt je hierbij om zo de ultieme droomvakantie te kunnen beleven van het hele gezin! Zowel binnen als buiten Europa zijn er vele mogelijkheden. Of je nu een weekend weg wilt of een hele week, of je een beginnende ruiter of een vergevorderde ruiter bent. Wij bieden een ruitervakantie op maat! ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van een paardrijvakantie voor het gezin?


Trailfinders Ruitervakanties zoekt naar de paardrijvakantie die bij het hele gezin aansluit. Een vakantie met het hele gezin is een bijzondere ervaring waarbij je samen een ultiem avontuur beleeft. Het kan zijn dat een deel van het gezin niet wilt of kan paardrijden. Daar kunnen wij ons aanbod naar jou toe dan op aanpassen. Ook bieden we locaties aan waarbij naast paardrijden nog genoeg andere activiteiten mogelijk zijn zoals bijvoorbeeld wandelen, fietsen, een gamedrive, beren spotten, vissen, lekker ontspannen in een spa- en wellness center, aan zee liggen enz... Genoeg te beleven ook voor niet-ruiters.

Afhankelijk van de rijervaring wordt er een geschikt paard uitgekozen die goed bij de ruiter past waardoor ook de beginnende ruiters veilig kunnen leren paardrijden.

Wil je meer informatie over een paardrijvakantie voor het gezin, bel of mail ons en we helpen je verder.

neemt contact op