Onze ruitervakanties in Denemarken

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Denemarken?
Een weekendje weg naar Denemarken of een gehele week, het is beide mogelijk. Zin om eens te paard eens goed uit te waaien? Ga paardrijden op de Deense Waddeneilanden. De natuur op deze kleine eilanden is groots. Gezonde luchten, ongelooflijk brede zandstranden, spiegelende zee en een zalige rust vormen de ideale omgeving voor lange tochten te paard. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Denemarken.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Denemarken?

De Deense Waddeneilanden zijn in 2014 toegevoegd aan het Werelderfgoed Waddenzee. Het eiland Romo, dat nog groeit, kent vele natuurgebieden en een ongelooflijk breed strand. In deze standplaatsvakantie verken je de eilanden Romo en Mando.

De tochten wisselen dagelijks in aantal ruiters, aangezien hier ook dagritten geboekt kunnen worden, je word begeleid door een gids. Na het paardrijden kun je zelf nog een invulling geven aan je dag. Als je graag met andere ruiters zou willen dineren is dat natuurlijk mogelijk indien je dit ter plaatse zelf met de mederuiters bespreekt.

De overnachtingen hebben plaats in het hotel waar de stallen zijn. Dit hotel is een grootschalig complex waar ook vele niet-ruiters overnachten. Een binnenbak is aanwezig voor een demonstratie tölten en waar het restaurant zich bevindt. Ook is er een zwembad, een stoombad, een biljartkamer en een speeltuin.

Wil je meer informatie over een van deze ruitervakanties in Denemarken bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op