Onze ruitervakanties in Spanje

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Spanje?
Spanje verkennen te paard biedt vele mogelijkheden. Of het nu een lang weekendje weg te paard is of een volledige week paardrijden, het kan beide. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor de gevorderde beginnende ruiter is of de vergevorderde ruiter. We bieden een paardrijvakantie op maat! Ontdek hieronder onze paardrijvakantie in Spanje.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Spanje?

Spanje is rijk aan mooie natuur en verzekerd je van een avontuurlijke paardrijvakantie! Paardrijden over de bergen en valleien, door de bossen of paardrijden over het strand. Spanje te paard biedt vele mogelijkheden. Cultuur en heerlijke wijnen proeven kan ook tot het arrangement behoren.

Zowel de gevorderde beginner als de vergevorderde ruiter vindt hier wel een ruitervakantie die past. Een goede basisconditie is wel belangrijk. Bij paardrijtochten in de bergen kan het wel eens zijn dat je ook naast het paard een stuk moet wandelen.

Op deze locaties wordt vooral veel gereden met de Andalusiër. Een barok, imposant en zeer werkwillig paard. Je rijdt hierbij in Engelse stijl, op comfortabele veelzijdigheidszadels met soms kleine zadeltassen.

We hebben ook een locatie waarbij je te paard de bedevaartsroute naar Santiago de Compostella kunt rijden. De gehele route die te paard wordt afgelegd begint in Roncevalles en eindigt bij Santiago de Compostella, vernoemd naar Saint Iago (Sint Jacob). Wie maar een van de vier weken wil meerijden, kan daarvoor kiezen.

Overnachtingen vinden plaats verzorgde hotels / pensions, afhankelijk van het gekozen arrangement.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Spanje bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op