Dressuurvakantie

Een dressuurvakantie is geschikt voor iedereen die wil leren paardrijden en voor ruiters die hun rijkunst willen verbeteren. Het team van instructeurs op deze dressuurvakanties heeft veel ervaring met de klassieke dressuur en lesgeven. De lessen variëren van basisdressuur voor de beginnende ruiters, tot het hogere werk voor meer gevorderde ruiters. Trailfinders Ruitervakanties helpt je bij het vinden van je ultieme droomvakantie.

Lees meer
Wat mag je verwachten van een dressuurvakantie?

Een dressuurvakantie is er om je te leren paardrijden maar is er ook voor ruiters die hun rijkunst willen verbeteren. Ook is het mogelijk de paardrijlessen te combineren met buitenritten te paard of eventueel met springlessen. Dit is afhankelijk van de gekozen locatie en arrangement.

Het team van instructeurs op deze dressuurvakanties heeft veel ervaring met de klassieke dressuur en lesgeven. De lessen variëren van basisdressuur voor de beginnende ruiters, tot het hogere werk voor meer gevorderde ruiters.

We hebben verschillende locaties in Spanje, Portugal en Italië waar je terecht kunt voor een dressuurvakantie. Bij deze vakanties verblijf je iedere avond op dezelfde accommodatie en valt dus onder de standplaatsvakanties.

Wil je meer informatie over een dressuurvakantie, bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op