Paardrijden op het strand

Heerlijk galopperen langs het strand in eigen land. Welke ruiter droomt daar nu niet van?! Trainfinders Ruitervakanties biedt de mogelijkheid om te gaan paardrijden in Zeeland! Afhankelijk van de rijervaring worden er strand- en/of bosritten gemaakt. Dit gaat in overleg, ter plaatse. ✅

Lees meer
Paardrijvakantie op het strand!

Trailfinders ruitervakanties biedt de mogelijkheid voor een paardrijvakantie in Zeeland. Lekker dichtbij huis en met de auto of openbaar vervoer goed en snel bereikbaar. Welke ruiter droomt er nu niet van paardrijden op het strand?

Voor deze locatie zijn er verschillende arrangemten mogelijk. Een weekendje weg is mogelijk, maar ook een midweek of weekarrangement kan. Zowel de beginnende als de gevorderde ruiter kan hier terecht. Afhankelijk van de rijervaring worden er strand- en/of bosritten gemaakt. Dit gaat in overleg, ter plaatse.

De gids begeleidt al ruim 20 jaar buitenritten op dit eiland en kent het gebied dan ook op haar duimpje. Zij beschikt over verschillende rassen, onder andere een Fjord, haflinger, BWP, Appaloosa, highland-mix, Hackmey en KWPN.

U overnacht in een eenvoudig, maar net verzorgde B&B op basis van logies en ontbijt in een- of tweepersoonskamers met TV, wastafel en Wifi. Douche en toilet zijn voor gezamelijk gebruik. De kamers zijn de gehele dag toegankelijk. Vanaf de B&B is het zo'n 1,5 km lopen naar de paarden. Het is ook mogelijk om tegen een toeslag fietsen te huren bij de B&B.

Wil je meer informatie over paardrijden in Zeeland, bel of mail ons en we helpen je verder.

neemt contact op