Safari te paard in Afrika


Voor de avontuurlijke ruiter is een safari te paard in Afrika een droom die uitkomt. Op sterke paarden met een groot uithoudingsvermogen verken je wildreservaten en kun je misschien wel de big five spotten. Een perfecte avontuurlijke paardrijvakantie, die je niet vergeet. ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van een safari te paard in Afrika?


Wellicht ieders droom van een safari in Afrika te paard: de Big Five te paard! Leeuw, olifant, buffel, neushoorn en luipaard. Een echte avontuurlijke ruitervakantie die Trailfinders voor je kan waarmaken. Voor zowel de beginnende ruiter als de gevorderde ruiter hebben we mogelijkheden voor een safari te paard. Een unieke ervaring die je kunt beleven en een droom die je kunt laten uitkomen! We bieden hier ruitervakanties op maat!

Voor de avontuurlijke ruiter is een safari te paard in Afrika een droom die uitkomt. Op sterke paarden met een groot uithoudingsvermogen verken je wildreservaten en kun je misschien wel de big five spotten. De gids kent de omgeving door en door en weet precies waar je op welke momenten het beste kunt rijden om er alles uit te halen wat erin zit. Met overnachtingen in luxe lodges of comfortabele tentenkampen. Een perfecte avontuurlijke paardrijvakantie, die je niet vergeet.

Wil je meer informatie over een safari te paard, bel of mail ons en we helpen je verder.

neemt contact op