Onze ruitervakanties in Mexico

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Mexico?
Een paardrijvakantie in Mexico die je meeneemt op een avontuurlijke tocht langs bergen, doorheen prachtige landschappen en kleine mijndorpjes, langs typische Mexicaanse dorpen, boerderijen, wouden en valleien. Dit is de ultieme vakantie te paard voor ruiters die op zoek zijn naar een avontuurlijke paardrijvakantie.
Ontdek hieronder onze paardrijvakantie in Mexico.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Mexico?

De centrale highlands van Mexico bieden prachtige bergen, bossen, bijzondere flora en fauna en indrukwekkend koloniaal erfgoed. Dit is een authentiek gebied waar de natuur overweldigend en de geschiedenis tastbaar is. In stap, draf en soms in galop rijd je door bergen en soms woestijnachtig gebied. Ook zie je enkele oude zilvermijnen.

De zilverroute te paard geeft je de mogelijkheid om onbekend Mexico te ontdekken. Je rijdt door koloniale steden, erkend door de UNESCO als werelderfgoedsite. Maar ook traditionele Mexicaanse
plattelandsgemeenschappen doen we aan. De Spanjaarden gebruikten de zilverroute al, net zoals de boodschappers van de Azteekse bevolking. En nu krijg jij de kans om te paard dit pad te betreden.

De overnachtingen kunnen plaats vinden in hotels, tenten en in een bergonderkomen. Diners worden bereid door de gidsen wanneer er wordt gekampeerd. Ook wordt in hotels en in restaurants gegeten.

De paarden zijn quarter horses of Mexicaanse paarden. Dagelijks wordt er zeven tot negen uur paard gereden. De organisatie kent Mexicaanse en Western zadels, ook zijn er Engelse zadels aanwezig.

Van ruiters wordt verwacht dat zij kunnen stappen, draven en galopperen.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Mexico bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op