Leren paardrijden op vakantie

Trailfinders Ruitervakanties biedt de mogelijk om te leren paardrijden op vakantie. Ben je al een gevorderde beginnende ruiter maar wil je graag je rijvaardigheden verbeteren? Of wat meer vertrouwen krijgen in het paardrijden? Ook herintreders kunnen hier hun hart ophalen. Het fijne van deze paardrijvakanties is dat je op een leuke en avontuurlijke manier leert met paarden om te gaan en ze te berijden. En daarnaast staat heerlijk ontspannen ook centraal. ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van leren paardrijden op een vakantie?

Wil je heel graag eens leren paardrijden? Dan is leren paardrijden op vakantie toch heel ideaal. Doordat je een paar dagen achter elkaar goed aan het oefenen bent onder uitstekende begeleiding kun je al heel snel de "kneepjes van het vak" doorhebben.

Of je nu volwassen of een kind bent, dat maakt niet uit. We bieden hierin een ruitervakantie aan op maat. Heb je nog helemaal geen rijervaring of heb je veel gereden als kind, maar nu al jaren niet meer? Dan helpen we graag bij het zoeken van de geschikte paardrijvakantie.

De locaties die wij aanbieden beschikken allemaal over zeer ervaren instructeurs en begeleiders die op zoek gaan naar het paard dat bij je past en waar je je beste ervaring mee kunt gaan opdoen. En afhankelijk van het gekozen arrangement ga je paardrijden in de bak of buitenritten maken. Een combinatie van deze twee kan ook mogelijk zijn. Het geeft je gegarandeerd een vakantie met bijzondere herinneringen.

Wil je meer informatie over leren paardrijden op vakantie, bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op