Onze ruitervakanties in Polen

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Polen?
Polen is een ideaal land voor een mooie ruitervakantie. Ook met de auto heel goed te bereiken! Een trektocht te paard of dagtochten te paard het kan allebei. Paardrijden door uitgestrekte valleien of langs de kust, zwemmen met je paard, door de bossen paardrijden en uitzicht op de bergen met adembenemende panorama’s? Een paardrijvakantie in Polen heeft dus veel te bieden. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Polen.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Polen?

Paardrijden in Polen betekent galopperen in een nog onontdekt land voor het massatoerisme en draven in eindeloos prachtige natuur. Weids en heuvelachtig, met dichte wouden en vele meren, kan je geweldige tochten maken

Of het nu een lang weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor de beginnende ruiter is of de vergevorderde ruiter. We bieden een paardrijvakantie op maat! Het is wel belangrijk een goede basis conditie te hebben.

Accommodatie
Er wordt overnacht op boerderijen waar kamers worden gedeeld, in boshutten of in plaatselijke hostels met aparte kamers. We eten hier ook. De lunch wordt onderweg gebruikt in picknickvorm. Soms lunch je in een restaurant als dat op de route ligt. Het eten is authentiek Pools en zeer smakelijk.

Klimaat:
Polen kent een gematigd landklimaat met vrij koele winters en redelijk warme zomers. Van heel Europa is Polen één van de droogste landen, de meeste gebieden hebben slechts zo'n vijfhonderd millimeter neerslag per jaar waarvan in de wintermaanden het grootste gedeelte in de vorm van sneeuw uit de hemel valt.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Polen bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op