Last Minutes

Voorjaar in Albanië

Boek de trektocht langs de oude Karavaanroute in Zagoria met vertrek vóór 16 april en krijg nu 10% korting. Deze paardentrektocht combineert avontuur, natuur en geschiedenis. De regio is pittoresk: wilde natuur, kleine boerderijtjes, het typisch Albanese berglandschap, doorsneden door rivieren en paden langs de kliffen. 180 kilometer in het zadel: we zijn er klaar voor!

Ultieme winterbeleving in Zweden

Nog twee plekjes beschikbaar! Je krijgt nu 5% korting wanneer je de ‘Ultieme winterbeleving’ in Zweden boekt van 23 maart tot en met 1 april, en eveneens voor het Winteravontuur in Lapland van 26 tot en met 29 maart. Je rijdt op kleine maar stoere, sterke IJslandse paarden door een winterlandschap dat recht uit een sprookjesboek lijkt te komen.

Paardeneiland Lesbos

Voor je verblijf op het Griekse eiland Lesbos in maart of april krijg je nu 10% korting. Bijzonder leuk is dat hier ruiters van elk niveau terecht kunnen. Er is een beginnersprogramma en een programma voor gevorderden. Voor beginners is er een programma met rijlessen en twee korte buitenritten van 1,5 uur ongeveer. Wie al wat meer ervaring heeft kan te paard ook de omgeving van Molyvos verkennen via tochten van meerdere uren per dag: rotsachtige bergen, uitnodigende zandstranden en prachtige uitzichten gegarandeerd!

Sprookjesachtig Kroatië

De Dalmatië-achterlandtochten voeren door historisch gebied waar nog eeuwenoude Romeinse wegen en oude veepaden liggen. De tochten te paard volgen deze routes door het schitterende landelijke deel van Dalmatië dat bekend staat als het Dalmatië-achterland. Je gaat in vliegende galop langs de bergen Svilaja en Mosec en rijdt in rustiger tempo de heuvels op en de sprookjesachtige canyon in. Hier ontdek je wat echt ongerepte natuur is. We geven nu 10% korting voor de week van 22 tot en met 29 april.

Vallei van de rozen in Bulgarije

De Thracische Vallei in Bulgarije is ideaal om paard te rijden. Het is gemakkelijk toegankelijk terrein waar je heerlijk kunt draven en galopperen. Denk veel galopperen in prachtig landschap, het zicht op oude Thracische en Romeinse ruïnes en heerlijke wijn en spa-mogelijkheden. Genieten! En nu nog net iets meer, want we geven 100 euro korting voor de trektocht 25 maart tot en met 1 april en 50 euro korting voor de trektocht van 8 tot en met 15 april.

Franse Provence

Wat een heerlijk paardrijgebied! Trek te paard van de Provence naar de Camargue met vertrek op 9, 16 of 23 april. Je krijgt 100 euro korting bij een boeking van 1 persoon, en 150 euro per persoon bij een boeking van 2 personen! Of kies voor de betoverende trektocht ‘Parfum van de Provence en het geluid van de krekels’. Voor elk vertrek vanaf 30 juli tot en met 27 augustus krijg je 100 euro korting bij boeking van 1 persoon en 150 euro bij 2 personen. Maar wees snel, want deze kortingen gelden enkel voor wie nog in deze februarimaand de boeking afrondt!