Last Minutes

Vier plaatsen vrijgekomen voor de Monte Capraro trektocht van 2 t/m 9 juli, 100 euro korting: van € 1.150,- voor € 1.050,-


2 kamers vrijgekomen voor een beginnersweekend van 8/7 t/m 10/7 in Limburg

------------------------------------------------------------------------------------------------

Bosnië Dinarica trektocht 26 t/m 2/7 en van 10/7 t/m 16/7 - 15% korting van 999 voor 850 euro

------------------------------------------------------------------------------------

Noord Macedonië Miyak trektocht van 3/7 t/m 10/7 nog enkele plaatsen, gegarandeerd vertrek

----------------------------------------------------------------------------------------

Midweek Ardennen
Er zijn nog beschikbare plaatsen op enkele midweekvakanties in de Belgische Ardennen. Dit familiale bedrijf heeft Nederlandse eigenaars. Zij nemen je mee op dagtochten in de mooie natuur. Er wordt gereden in Westernstijl, maar ook wie enkel ervaring heeft met Engels rijden, zal zich thuis voelen in het zadel van de goedgetrainde paarden. Om van deze tocht te kunnen genieten, moet je alle gangen beheersen en ook al enige buitenrijervaring hebben.

Midweek 04-07 t/m 07-07 - 4 plaatsen
Weekend 15-07 t/m 17-07 - 2 plaatsen
Midweek 18-07 t/m 20-07 - 4 plaatsen

-------------------------------------------------------------------------


Beieren in Duitsland
Ook in Beieren, in het zuiden van Duitsland kan je western rijden. Onder het zadel geen typische westernpaarden, maar wel comfortabele Andalusiërs! De omgeving is groen en heuvelachtig, een paradijs voor ruiters. Je maakt hier tochten van een hele of een halve dag. Onze partner in Zuid-Duitsland organiseert met plezier een verzameltransfer naar het dichtstbijzijnde treinstation.

De Dordogne
In de Dordogne kan je paardrijden met Nederlandse begeleiding. Het landschap van de Dordogne is afwisselend met bossen, weiden, open vlakten en dorpjes. Het gebied is ruig, stenig en licht bergachtig. Deze reis is ook geschikt voor minder ervaren ruiters. Je moet wel minstens de drie gangen beheersen en een goede fysieke conditie hebben.

De vallei van de Vienne
Tijdens drie dagen te paard kan je al een aardig stukje ontdekken van de aantrekkelijke regio die Poitou-Charentes in Frankrijk is. Je volgt de rivieren en ontdekt de geschiedenis van het land en de bijzondere kastelen. Uitvalsbasis is een manege met hertenboerderij! De eigenaars kunnen rekenen op een heel diverse kudde ervaren trektochtpaarden, er zit ongetwijfeld ook een paard bij waarmee jij een fijne driedaagse trektocht zal beleven. Mét Nederlandse gids!

IJslandse paarden in Frankrijk
Omdat IJsland net wat moeilijker te bereiken is met de trein, kan je ook in Frankrijk gaan genieten van diverse ritten op de rug van deze stoere en dappere paardjes. In de regio Périgord-Limousin in Frankrijk hebben de Nederlandse eigenaars Joep en Chris een oude priorij omgetoverd tot een paradijs voor natuur- en IJslanderliehebbers. De kudde leeft op het grote domein in heel natuurlijke omstandigheden. Dat geeft gasten de kans om de natuurlijke omgangspatronen van deze boeiende paarden te bestuderen en ervaren. De nadruk ligt hier op de IJslander als werkend trailpaard.

Naar het zuiden
De Pyreneeën vormen de perfecte omgeving voor onvergetelijke paardrijdtochten in een Minitrip of een weekarrangement! Te paard langs wijngaarden, over glooiende hellingen en langs het uitgestrekte meer van Montbel. Deze zomer zijn er onder andere nog vrije plaatsen voor de week van 3 tot en met 10 juli, en de week van 21 tot en met 28 augustus. Ga naar onze website voor een volledig overzicht van alle beschikbare datums.

Jongvolwassen op ruiterreis
Je bent jong en je wilt wat! Wat wil je? Een ruitervakantie in het prachtige zonnige Frankijk, samen met andere jongeren die net zo paardengek zijn als jij! Deze ruiterreis is geschikt voor deelnemers van 16-25 jaar. De vakantie bestaat uit drie dagtochten, een tweedaagse trektocht, leuke uitstapjes en gezellige avondjes, allemaal in het zuiden van Frankrijk.

Met de TGV naar de Provence
Luberon is een regionaal natuurpark met bossen, witte eiken, kliffen en typische dorpjes, opgetrokken uit plaatselijk steen. Een pittoresk landschap waarin het heerlijk paardrijden is. Er wordt op Spaanse en Arabische kruisingen gereden, met comfortabele zadels. Tijdens dit weekje paardrijden ontdek je al het fraais dat de regio Luberon te bieden heeft.

De Atlantische kust
Les Landes
is een groen stukje Frankrijk, begrensd door de Atlantische Oceaan. De ideale plek voor ritten op het strand en in het wondermooie achterland. Opgelet: Voor deze tocht moet je in goede conditie zijn, en genoeg zelfvertrouwen hebben als ruiter om zelfstandig te rijden in alle gangen, over divers terrein. Er wordt niet altijd in een rij gereden, maar ook individueel gegaloppeerd.

Trektocht in Midden-Frankrijk
Ga paardrijden langs wijngaarden en kastelen in het gebied van Jeanne d ‘Arc. Ontdek het zuiden van Touraine te paard. Een onvergetelijke paardrijervaring beleef je gegarandeerd met een van de Arabische, Berberse en Spaanse kruisingen. Deze tocht te paard speelt zich af in een glooiend landschap, met kleine bossen en een mooie rivier. Ook rijd je door en langs authentieke Franse dorpjes. Gezellig!

Beschikbaarheden wijzigen snel, boek geen vlieg- of treinreis zonder de definitieve bevestiging!

Corona update:

We bieden:

* Soepele annulerings- en omboekingsvoorwaarden
Boek je vakantie en wees er zeker van dat je je reis kunt uitstellen in geval van een negatief reisadvies (rood), zonder extra kosten voor het omboeken.  
NB: 
- Indien je vliegt, gelden wel de voorwaarden van het ticket. 
- Verschillen in kosten door een wissel van hoog- naar laagseizoen of vice versa worden wel verrekend

Veilig reizen
Wij hebben goed zicht op de ontwikkelingen in binnen- en buitenland. We volgen continu de reisadviezen op van het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De reisbestemmingen die wij aanbieden voldoen aan de plaatselijke hygiënemaatregelen tegen corona.