Last Minutes


Paardrijden in de sneeuw
Met je paard door de sneeuw galopperen, tussen berijpte bomen, een stofwolk van poedersneeuw achterlatend. Op zoek gaan naar het noorderlicht. Opwarmen bij het vuur na een snelle rit in de vrieskou. Het zijn fantastische ervaringen voor avontuurlijke ruiters die graag eens een ‘andere’ wintersport willen beleven. In deze nieuwsbrief vind je een overzicht van winterse vakantiebestemmingen waar nog enkele plaatsen vrij zijn voor enthousiaste ruiters.


Paardrijden in Lapland

Ben je in goede conditie en heb je geen schrik van de koude? Ga dan op sneeuwrit met IJslandse paarden in Lapland. Je kiest ofwel voor het vierdaags winteravontuur, of voor de ultieme winterbeleving, waarbij je een volledige week geniet van winterse paardenpret in de achtertuin van de kerstman.


Sneeuwritten in Roemenië

Met je paard door de sneeuw galopperen is een van de mooiste dingen op aarde! Hoewel het nooit zeker is dat er ’s winters overal sneeuw ligt, hebben we in januari en februari een grote kans op mooie poedersneeuw. Wanneer de sneeuw de bergen en bossen heeft ingepakt, is het gemakkelijker om sporen van wolven, lynx of herten te vinden dan van mensen. Rijden doe je gedurende 5 dagen, verdeeld in een ochtend- en middagrit van 2 à 3 uur, met tussendoor de tijd om op te warmen.


Verken magische Lofoten te paard

Paardrijden op de Lofoten is absoluut een avontuurlijke en magische ervaring. Op enthousiaste IJslandse paarden verken je in vijf dagen dit noordelijke deel van Noorwegen. De Lofoten bestaan uit tachtig eilanden gelegen aan de kust van het Scandinavische Noorwegen. De tochten voeren je over oude Vikingwegen naar de mooiste plekken op een van die eilanden. Hopelijk ervaar je het noorderlicht als je te paard zit!


Winterritten en noorderlicht op IJsland

Winter in IJsland, dat is een land vol kleur en een hemel voor noorderlicht!
Deze tocht brengt je langs de meest bekende toeristische sites in het land. De betrouwbare IJslandse paarden zorgen voor een adembenemende ervaring in tölt. Ontdek de stilte en de leegte van IJsland in het meest magische seizoen van het jaar.


Paardrijden in winters Albanië

Dit arrangement speelt zich af in het prachtige zuiden van Albanië. In deze week combineer je drie dagen paardrijden met drie dagen cultuur snuiven. De stoere paardjes staan klaar om je het winterse leven in Zuid-Albanië te laten zien. Het leeftempo ligt in dit seizoen lager dan in de zomer, maar er staat je een dynamische trektocht te wachten, een ode aan het winterseizoen.


Sprookjesachtige wintertochten in Thüringen

Thüringen is een verrassend mooie streek in het oosten van Duitsland. Het heeft een ruraal karakter en de omgeving wordt gekenmerkt door mooie, grote bossen en glooiende heuvels met open velden. Een sprookje om doorheen te rijden. Elke dag rijd je twee tot drie uur paard. Na de rit wordt er een picknick geserveerd om bij op te warmen. Dit is een combinatie van paardrijplezier en winterse gezelligheid.


Paardrijden in de schilderachtige Eifel

Beginners en ruiters die al lange tijd niet meer in het zadel hebben gezeten zijn perfect op hun plaats op deze locatie in de Eifel waar mooie tochten te paard worden gehouden. Er wordt in Westernstijl door de heuvels en de bossen getrokken en telkens ligt de nadruk op echte ontspanning. Hier kan je op winterweekend van 7 tot en met 9 januari, en van 28 tot en met 30 januari. Op beide weekends zijn nog 6 plaatsen vrij.


Beschikbaarheden wijzigen snel, boek geen vlieg- of treinreis zonder de definitieve bevestiging!

Corona update:

We bieden:

* Soepele annulerings- en omboekingsvoorwaarden
Boek je vakantie en wees er zeker van dat je je reis kunt uitstellen in geval van een negatief reisadvies (rood), zonder extra kosten voor het omboeken.  
NB: 
- Indien je vliegt, gelden wel de voorwaarden van het ticket. 
- Verschillen in kosten door een wissel van hoog- naar laagseizoen of vice versa worden wel verrekend

Veilig reizen
Wij hebben goed zicht op de ontwikkelingen in binnen- en buitenland. We volgen continu de reisadviezen op van het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De reisbestemmingen die wij aanbieden voldoen aan de plaatselijke hygiënemaatregelen tegen corona. 

 

Heb je een voucher van Hippotrek?

De meeste ruiters hebben hun reis direct omgeboekt naar een latere datum in 2020, 2021 of zelfs 2022

De vouchers die we hebben uitgegeven zijn gedekt door het Garantiefonds en hebben minimaal een geldigheid t/m 31 december 2021.

Dat betekent dat ze ook gebruikt kunnen worden voor het boeken van een reis in 2022 of later.