Last Minutes

Ongerept Roemenië

We hebben nog drie plaatsen vrij op de Rode Meer Tocht in de Karpaten van 13 tot en met 19 augustus. Boek je één van die plaatsjes, dan krijg je 100 euro korting! Deze trektocht te paard door de oostelijke Karpaten staat garant voor een intense ervaring in ongerepte natuur. Je rijdt over uitgestrekte, heuvelachtige groene velden en over bergkammen die je via spectaculaire paden bereikt. Voor wie houdt van betrouwbare paarden, avontuurlijk rijden en wilde natuur!

Een echte avontuurlijke ruitervakantie in Bulgarije

Tijdens deze trektocht te paard verken je het Nationaal Park Centraal Balkan, je laat de beschaafde wereld een weekje achter om te paard dit mooie stukje van Bulgarije te verkennen. Van 12 t/m 19 augustus nog 2 plaatsen vrij

Comfy in Catalonië

Ga op ontdekkingstocht te paard aan de Spaanse Costa Brava! Tijdens deze reis verblijf je in een comfortabel ruiterhotel, vlak naast de paarden. Je kan genieten van het zwembad en de grote tuin terwijl je paard rustig graast in de naastliggende weide. Van hieruit trek je het land in! In deze periode maak je geen strandritten, maar het afwisselende landschap zorgt ervoor dat je zeker niet het gevoel krijgt dat je iets mist. We hebben nog enkele vrije plaatsen op de tochten van 7 tot en met 12 augustus, van 21 tot en met 26 augustus en van 28 augustus tot en met 2 september.

Midweek in Nederlands Limburg

Een van de mooiste natuurgebieden van Nederland ligt ten Oosten van Roermond. Dit nationaal park ‘De Meinweg’ zet zich voort over de Duitse grens. Hier kan je komen paardrijden met één van de betrouwbare paarden van het ruitercentrum. Er zijn midweekprogramma’s beschikbaar voor ervaren ruiters, maar ook beginnelingen kunnen hier terecht. We hebben nog plaats voor de midweek-vakanties van 9 tot en met 11 augustus, van 16 tot en met 18 augustus en van 30 augustus tot en met 1 september.

Najaar in Portugal

Wil jij je dressuurskills aanscherpen, leren springen of gewoon genieten van een fijne buitenrit? Deze Portugese bestemming is meer dan de moeite waard! De Ribatejo is van oudsher verbonden met de Portugese paardenhouderij. En je zit vlak bij Golegã, de Portugese ‘hoofdstad van het paard’ waar altijd wat te beleven valt, met zelfs een extra groot festival in november! Wij gingen het alvast ‘ns uitproberen en je leest hier ons verslag.

Kom ons ontmoeten op Horse Event! Wij staan op 9 en 10 september op Horse Event Youth en op 16 en 17 september op Horse Event Pro. Tot dan?