Last Minutes

Vier Kerst of de eindejaarsperiode op ruitervakantie

En als je jezelf nu eens het allermooiste cadeau zou geven? Dan boek je zeker een paardrijvakantie tijdens Kerst of de eindejaarsperiode. Zowel dichtbij als verder weg zijn er bestemmingen die jouw ruiterhart sneller doen slaan. Dit is zeker geen traditioneel kerstdiner of nieuwjaarsfeestje, maar wel dé ultieme getaway voor een paardenliefhebber.

Frankrijk: paardrijden in de Aveyron

Wil je je helemaal vrij voelen en je eigen paardrij-arrangement samenstellen? Dat kan bij deze kleine paardrijorganisatie die in Frankrijk is neergezet en wordt gerund door een Engelse familie

Spaanse Oud & Nieuw Trektocht in Catalonië
Wil je het jaar gezellig afsluiten en het nieuwe jaar actief te paard verwelkomen? Boek dan deze geweldige Spaanse Oud & Nieuw Trektocht te paard. Je rijdt op Andalusische paarden, volbloeden of Arabische kruisingen. Het arrangement duurt van 28 december tot en met 4 januari en omvat zes dagen paardrijden en heerlijke diners. Reken op een vrolijk feest ter afsluiting van het jaar en beleef een van je meest memorabele jaarwisselingen!

28/12 t/m 4/1 - 12 ruiters ( 2 groepen) - 4 plaatsen

------------------------------------

Ontdek de Spaanse Extremadura
Deze korte paardrijvakantie is een geweldige combinatie van mooie tochten te paard, plezier en interessante uitstapjes maken naar het culturele erfgoed van de streek. De ritten voeren je door spectaculair landschap waar ruige geschiedenis ligt. En natuurlijk geniet je ook van de Spaanse keuken. Je rijdt op PRE ’s en Spaans-Arabische kruisingen die op de boerderij zijn geboren en opgeleid. De tochten duren vier tot zeven uur dus een goeie basisconditie is essentieel om ten volle van deze vakantie te genieten.
--------------------------------------------------------------
Marokko: Trektocht door Nomadenland - 1 of 2 weken

Ga op avontuur in Marokko en trek een of twee weken te paard door Nomadenland! Je rijdt door zeer gevarieerde landschappen: de ondergrond verandert vaak, soms is het landschap begroeid, soms rijd je over eindeloze vlaktes. Je laat je verrassen door oases die ineens opdoemen en door de schoonheid die de bergen bieden met hun kloven en valleien. Je ontdekt rivierbeddingen, dorpjes en forten uit de Franse tijd. Voor de afreisdata in december is het vertrek gegarandeerd. Opgelet: dit is een pittige trektocht dus enkel geschikt voor ervaren ruiters!

18/12 t/m 26/12 en van 25/12 t/m 1/1 - 4 ruiters, gegarandeerd vertrek

-------------------------------------------------------------
Woestijn in Marokko

*Ga van 18 tot en met 25 december op trektocht in de woestijn in Marokko!
Het zuidelijke gedeelte van het land is een gebied rijk aan tradities. Je maakt niet alleen kennis met het dagelijks leven van de bevolking maar ook met de schoonheid van het landschap: de Atlantische kust met zijn grillige rotsen en adembenemende zandstranden, het bergmassief van de Hoge Atlas, de Anti-Atlas met zijn bizarre rotsformaties en het woestijngebied van de pre-Sahara!

18/12 t/m 25/12 - 2 ruiters, gegarandeerd vertrek

*Of reis van 25 december tot en met 1 januari en maak de ontdekkingstocht ‘Geheime Oasis van de Sahara’. Op deze trektocht te paard ontdek je het fascinerende landschap van het Hoge Atlasgebergte, gelegen tussen Djebel Saghao en de Draa Vallei en op de grens van de Sahara. Je ontdekt alle facetten van dit woestijnlandschap. Meer dan de moeite waard!

25/12 t/m 1/1 - 5 ruiters, 3 plaatsen - gegarandeerd vertrek

---------------------------------------------------------------------------------

Coast to Coast in Costa Rica
*Er is een nieuwe datum voor de ‘Coast to Coast’ ride in Costa Rica. Je vertrekt op 22 december voor zeven dagen intensief paardrijden door de mooiste landschappen van Costa Rica. De tocht voert langs plattelandsgemeenschappen, door canyons en schitterende gebieden waar veel wild leeft. Tijdens de tocht sta je voortdurend in nauw contact met de natuur en ervaar je het Costa Ricaanse leven voluit. Deze trektocht staat garant voor een prachtige en onvergetelijke ervaring.
*Of ga van 27 december tot en met 4 januari op eco-safari in dit prachtige land!
Dit is een avontuurlijke trektocht te paard in het tropische woud van Costa Rica. Tijdens het verblijf van negen dagen en acht nachten verken je de fascinerende tropische wildernis, het mooie strand en het authentieke leven van Costa Rica.

Safari in Zuid-Afrika

Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar voor de zesdaagse safari van 28 december tot en met 2 januari en ook de achtdaagse variant tot en met 4 januari heeft nog plekken vrij. Je rijdt in het Entabeni natuurreservaat in Waterberg op zo’n drie uur rijden van Johannesburg. Een malariavrij gebied van 22000 hectare groot nodigt uit om op te stijgen en te paard het land te doorkruisen. Deze safari-trip laat je de mooiste plekken zien. Je rijdt door zeer gevarieerd landschappen. Authentiek zijn de gigantische steile rotswanden.