Over ons

Welkom bij Hippo-Trek! Graag stellen wij ons aan u voor:

 

                       

Hans Hoff               


Heleen Gerretsen

Sinds 1999 bied Hippo-Trek de mooiste en  avontuurlijkste ruiterreizen aan. Dynamische reizen  waarop ontdekken,  genieten en beleven centraal staan. Nieuwe paden ontdekken, ver weg van het massatoerisme, uitgedaagd worden door nieuwe culturen en weg van het pamperende comfort. Voelen dat je echt leeft!

Omdat sommige van onze reizen vaak een niet-alledaagse opzet hebben, kan je ze enkel in groep beleven. Met een groep gelijkgestemde avonturiers op pad gaan is een meerwaarde voor je vakantie en maakt de reis onvergetelijk. 

Sinds 2015 worden de reserveringen van Hippo-Trek afgehandeld door het ervaren boekingsteam van Trailfinders Ruitervakanties in Riemst. Ook voor vragen van Hippo-Trek reizen staan wij altijd klaar voor u!

Wat zijn uw voordelen van het boeken van een reis via Hippotrek:

1. U krijgt onafhankelijk Advies
Hippotrek is niet gebonden aan eigen accommodatie. Daarom kunnen wij u een onafhankelijk advies geven over de voor u meest geschikte paardrij vakantie.

2. Prijsgarantie
Hippotrek garandeert dat de diverse arrangementen ter plaatse nooit goedkoper geboekt kunnen worden. Wij bieden verschillende keuzemogelijkheden aan en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de door ons geselecteerd (en gecontroleerde!) locaties. Wij staan rechtstreeks in contact met de organisatie in het buitenland, maar bieden u informatie en reserveringsservice in Nederland en België.

3. Sinds 1999
Al 20 jaar specialist voor paardrijvakanties waar ook ter wereld!
Hippotrek is de enige reisorganisatie in België die van paardrijvakanties haar specialisme heeft gemaakt.

4. Financiële zekerheid - Garantiefonds
Hippotrek is verzekerd bij Amlin Europe om in geval van financieel onvermogen zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureuas (www.vvr.be).

Amlin Europe NV
Bijhuis België
Koning Albertlaan 2 - Laan 37
1030 Brussel
www.amlin.com

NBB nr 0745-RPR 0416.056.358

5. Volledige service
Hippotrek is lid van de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus).
Naast het paardrij arrangement boeken wij ook graag uw vlucht, verzameltransfer, huurwagen, verzekeringen etc. 
Bij calamiteiten zijn wij buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.

       

VVRO logo