Paardrijden langs de kust van de Lusitano - Stranden Tocht

De provincie Alentejo in het zuidwesten van Portugal is gezegend met een lange kuststrook langs de Atlantische Oceaan. Het is het thuisland van het Portugese paard, de Lusitano.

Portugal
Vanaf € 630
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie
Stranden Tocht

3 dagen / 2 nachten, waarvan 3 dagen te paard gemiddeld 2 a 3 uur per dag.

De dag van aankomst is op Maandag met een mogelijke verzameltransfer om 10.00 uur van de luchthaven van Lissabon. Op de dag van vertrek (Woensag) is de verzameltransfer om 15.00 uur terug naar de luchthaven van Lissabon. Het is mogelijk een vlucht terug te nemen vanaf 19.30 uur.

Gelieve rekening te houden met de periode van 15-06 t/m 15-09 dan is het niet mogelijk op het strand te rijden met de paarden!

Over Portugal

Portugal is rijk aan mooie natuur en verzekerd je van een avontuurlijke paardrijvakantie! Paardrijden over de bergen, door de bossen of over het strand. Portugal te paard biedt vele mogelijkheden.

Wat kan dan allemaal?
We kunnen hier een ruitervakantie aanbieden op maat! Voor Beginnende ruiters, herintreders, of de gevordere ruiter. Of het nu een weekendje weg te paard is of een hele week, een trektocht te paard of een standplaatsvakantie. Wil je graag les in de klassieke dressuur, of liever in western stijl paardrijden? Of heerlijk paardrijden over het strand? Er is veel mogelijk!