Trektocht

Voor de avontuurlijke ruiter is een trektocht te paard binnen of buiten europa een droom die uitkomt. Op sterke paarden met een groot uithoudingsvermogen verken je de meest bijzondere plekjes, bergen, bossen, steppes, woestijnen en zo nog veel meer van een specifiek land. Hippotrek biedt je gegarandeerd een Ultieme en avontuurlijke beleving te paard! 

Into the Wild British Columbia

Canada

test
test
test

Into the Wild British Columbia

trektocht , ver weg

12 dagen / 11 nachten / 9 dagen paardrijden

vanaf € 2.764
Bekijk reis
Wildernis trektocht in Yukon

Canada

test
test
test

Wildernis trektocht in Yukon

trektocht , ver weg

13 dagen / 12 nachten / 10 dagen paardrijden

vanaf € 3.309
Bekijk reis
mnmtt8.jpg

Mongolië

test

Transmongolia

trektocht , tententocht

20 dagen / 19 nachten / 14 dagen paardrijden

vanaf € 2.580
Bekijk reis
Ontdek paardrijparadijs Polen

Polen

test
test

Ontdek paardrijparadijs Polen

trektocht , semi-trektocht

Vanaf: 8 dagen / 7 nachten / 6 dagen paardrijden

vanaf € 889
Bekijk reis

Wat mag je verwachten van een trektocht te paard?

Een trektocht te paard geeft toch wel de ultieme beleving van een paardrijvakantie. Samen met je paard de natuur in met overnachtingen in de open lucht, tent, pension, ranch,kasteel,  hotel met veel luxe of juist back to basic. het is allemaal mogelijk!

Bij een trektocht te paard wordt er van de ruiter verwacht dat je een goede basisconditie hebt. Bij sommige trektochten kan het mogelijk zijn dat je ook stukken naast je paard moet lopen, of dat je misschien op hogere hoogtes moet wandelen. Ook zijn er trektochten waar je vele kilometers aflegt. Een goede basisconditie is dan zeer belangrijk.

Afhankelijk van de ervaring van de ruiter is een trektocht mogelijk. Vanaf de gevorderde beginner tot zeer ervaren ruiter hebben we mogelijkheden.

De bagage van de ruiter wordt tijdens de trektocht goed verzorgd. Het kan zijn dat het in een auto mee gaat, maar het kan ook zijn dat er pakpaarden gebruikt worden voor het bagagevervoer. Het prettigst is dat je probeert alleen het hoognodige mee te nemen en dat je de bagage in tassen met een kleinere afmeting vervoert ipv in een trolley of grote koffer.

Wil je meer informatie over een trektocht te paard, bel of mail ons en we helpen je verder.