Trektocht door de wijngaarden van Bordeaux

vanaf € 1.795 BOEK NU


frlabbo6.jpg
frlabbo7.jpg
frlabbo1.jpg
frlabbo2.jpg
frlabbo3.jpg
frlabbo4.jpg
frlabbo5.jpg
frlabbo8.jpg
frlabbo9.jpg
frlabbo10.jpg
frlabbo11.jpg
frlabbo12.jpg

Paardrijden en fantastische wijnen proeven: dat is echt leven als God in Frankrijk! De Bordeaux-wijnen zijn misschien wel de bekendste ter wereld. Tijdens deze trektocht rijd je door de meest prestigieuze wijngaarden.

vanaf € 1.795

Paardrijden en fantastische wijnen proeven: dat is echt leven als God in Frankrijk! De Bordeaux-wijnen zijn misschien wel de bekendste ter wereld. Tijdens deze trektocht rijd je door de meest prestigieuze wijngaarden. Médoc, Côtes de Blaye, Côtes de Bourg, Fronsac, Lalande de Pomerol, St.Émillion, l’Entre deux mers, Premières Côtes de Bordeaux, Graves en Sauternes staan op het programma.

En er valt hier ook heel wat bouwkundig erfgoed te ontdekken, zoals de Citadel van Blaye, de middeleeuwse stad Saint Émilion, het kasteel van Rauzan en de bastide van Cadillac uit de 13de eeuw. Al het goede van Frankrijk om een week tijd!

Er wordt gereden met anglo-arabieren, Franse warmbloeden en Franse dravers. Het zijn sterke paarden, met een grootte tussen 1m52 en 1m70. De paarden leven samen in een kudden en zijn dus aan mekaar gewend. Ze werden geselecteerd voor hun goed karakter en getraind om dit soort tochten te maken. Het team ter plaatste helpt iedereen verder, maar tijdens de trektocht wordt gevraagd dat ruiters de verzorging van hun eigen paard zoveel mogelijk op zich nemen.

Een minibus vervoert de bagage. De picknick is georganiseerd, met verschillende salades, hapjes en wijn. Ongeveer om de twee uur wordt er een pauze gehouden.

Inclusief

  • 8 dagen / 7 nachten in tweepersoonskamers in hotel of bed & breakfast, kamers met wc en douche
  • Volpension, met picknick onderweg vanaf eerste dag diner t/m laatste dag het ontbijt
  • 6 dagen paardrijden volgens omschrijving, gemiddeld 5 uur per dag
  • Franstalige gids met engelstalige assistentie

Exclusief

  • Heen- en terugreis
  • Verzameltransfer van en naar de luchthaven van Bordeaux, € 20,- p.p retour
  • Drankjes
  • Overige persoonlijke uitgaven, wijnproeverij, entree kasteelbezoek, andere supplementen buiten het menu
  • Reisverzekering