Paardrijden ook voor alleengaanden

Wil je heel graag eens een paardrijvakantie doen, maar heb je niemand die graag met je mee op ruitervakantie wilt? Dan is dat geen enkel probleem. Trailfinders Ruitervakanties biedt wereldwijd ruiterreizen aan voor alleengaanden. Sterker nog 70% van onze boekingen zijn alleengaanden. Het mooie is namelijk dat je uiteindelijk toch niet alleen zult zijn. Je komt altijd terecht in een samengestelde internationale groep mensen die allemaal een grote passie delen, en dat is paardrijden! Er is geen mooiere manier om nieuwe mensen te ontmoeten in combinatie met paardrijden en een prachtige natuur om je heen. ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van een paardrijvakantie voor alleengaanden?

Alleen op paardrijvakantie kan voor sommige ruiters best spannend zijn. Al helemaal als je nog niet eerder alleen op vakantie bent gegaan. Trailfinders Ruitervakanties helpt je hier graag verder bij. We helpen niet alleen bij het boeken van de paardrijvakantie, maar ook bieden we de mogelijkheid aan om een vlucht voor je te boeken en/of eventueel een verzameltransfer van en naar de accommodatie en luchthaven. Daarnaast kunnen we ook helpen bij het boeken van extra nachten en overige zaken zoals bijvoorbeeld een huurauto.

Het fijne van deze paardrijvakanties is, dat als je aankomt op de locatie je niet alleen zult zijn. Je gaar rijden in een samengestelde internationale groep ruiters die allemaal een passie delen. Zo maak je heel snel leuke en nieuwe contacten. Ga een trektocht doen te paard, dan ben je die gehele periode samen met die groep. Heb je een standplaatsvakantie dan kan het wel wisselen wat betreft de samenstelling van groep tijdens het paardrijden. Zo zijn er vele mogelijkheden.

Wil je meer informatie over paardrijden als alleengaande, bel of mail ons en we helpen je verder.

neemt contact op